Nieuwe Call of Duty: Warzone-map komt op 2 december uit

Nieuwe Call of Duty: Warzone-map komt op 2 december uit

Caldera, de nieuwe map voor Call of Duty: Warzone, verschijnt op 2 december.

Dat heeft Activision bevestigd. Op die datum begint ook het eerste seizoen van de Warzone Pacific-periode. Mensen die Call of Duty: Vanguard hebben krijgen 24 uur eerder toegang.

Zoals eerder al bleek, speelt de map zich af in de Stille Oceaan. Op 18 november komt een gelimiteerde modus beschikbaar, genaamd Operation: Flashback, waarin spelers de afgelopen achttien maanden van de Verdansk-map ervaren. Spelers ontvangen een embleem als ze meedoen en een geanimeerde calling card als ze winnen. 

Op 24 november begint een Secrets of the Pacific-evenement, waarbij spelers meer informatie over de Caldera-map verkrijgen via uitdagingen in Warzone en Vanguard. De Verdansk-map verdwijnt uiteindelijk wanneer Caldera lanceert. Op 30 november moet "de vernietiging van Verdansk' ingezet worden.

Alle Operators uit Vanguard, Black Ops Cold War en Modern Warfare moeten speelbaar blijven. Ook wordt alle progressie meegenomen, al wordt de XP van spelers wel naar Military Rank 1 gereset.

Call of Duty Warzone

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice! Al een tijdje geen Warzone meer gespeeld maar ga 2 december dit weer oppakken, zeer benieuwd. Ook zin in Vanguard, beta was enigszins teleurstellend (vooral qua maps) maar de Combat Pace op Tactical zetten in Red Star deed mij weer heel erg denken aan Cod1/2 :)

0
test

Ben ook erg benieuwd naar de nieuwe map, vraag me ook af hoe ze het met de wapens gaan doen. oude WW2 meuk vs moderne wapens lijkt me niet eerlijk. aan de andere kant, uit elk wapen komen dodelijke kogels uit XD

0
test

@-JK- Een van de beste sniper rifles momenteel in Warzone is de Kar98k en dat is een WW2 era wapen dus moet wel goedkomen haha

0
test

@Paxopoxo maar de HDR kan bijvoorbeeld veel verder en accuraat schieten. Wel een hele andere manier van snipen, HDR is super traag maar longrange, Kar is dan weer veel wendbaarder. Maar alle 2 even dodelijk met een headshot.

0

Aanbevolen voor jou