Nieuwe Call of Duty-game dit jaar krijgt singleplayercampagne

Nieuwe Call of Duty-game dit jaar krijgt singleplayercampagne

De nieuwe Call of Duty-game die eind dit jaar verschijnt bevat een singleplayercampagne.

Dat laten Activision en ontwikkelaar Infinity Ward weten. Dit is nieuws, omdat het vorig jaar verschenen Call of Duty: Black Ops 4, ontwikkeld door Treyarch, geen echte singleplayercampagne bevatte. Dit was voor het eerst sinds het ontstaan van de franchise, en veel fans waren hier niet blij mee.

Activision bevestigde het nieuws tijdens de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers. Het bedrijf liet ook weten dat het spel een "grote en uitgebreide multiplayerwereld" en "leuke co-op gameplay" krijgt. Of gamers weer een battle royale-modus kunnen verwachten, net als in Black Ops 4, is niet bekend.

Verdere details over de game ontbreken nog, al laat Activision wel weten dat de nieuwe Call of Duty-game goed past bij de geschiedenis van Infinity Ward. Het is dus mogelijk dat er een vierde Modern Warfare-titel in de maak is. De game komt waarschijnlijk ergens dit najaar uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Godzijdank zeg! Singleplayer campaign is het beste van call of duty die hele battle royal hype begrijp ik niet zo... beter een hele lange spannende singleplayer campaign

0
test

@Mr_joystick88 Lang wordt ie sowieso niet, dat zijn CoD verhalen nooit.

0
test

Wat een verrassing, een nieuwe cod

0
test

@theGrimm Wat een verrassing, deze comment.

0
test

@Paxopoxo verrassende reactie

0

Aanbevolen voor jou