Nieuwe Call of Duty dit jaar zou verhaal Modern Warfare 2 voortzetten

Nieuwe Call of Duty dit jaar zou verhaal Modern Warfare 2 voortzetten

De nieuwe Call of Duty-release voor dit jaar zet naar het schijnt het verhaal van Call of Duty: Modern Warfare 2 voort.

Dat claimt Bloomberg te hebben vernomen van bronnen die bekend zijn met Activisions plannen. Eerder liet Activision al weten dat het dit jaar met een "full annual premium release" binnen de franchise.

Volgens Bloomberg is het de bedoeling dat de game als een "standalone, volledig geprijsde release" aanvoelt en tegelijk een soort uitbreiding op Modern Warfare 2 is. Het zou dan ook de bedoeling zijn dat maps en modi uit Modern Warfare 2 overgezet kunnen worden naar de nieuwe game.

In het verleden kwamen er berichten naar buiten dat Activision geen nieuwe Call of Duty-game uit zou brengen, maar dat het werkte aan een grootschalige uitbreiding op Modern Warfare 2. Dat project lijkt volgens deze berichten nu dus nog verder gegroeid te zijn naar een losstaande release.

Overigens laat Insider Gaming weten dat de nog naamloze Call of Duty-game van volgend jaar naar verluidt ook nog op PlayStation 4 en Xbox One uitkomt naast op de current-gen-consoles en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niks mis mee, goed genoten van Modern Warfare 2

0
test

@DarkraverX Inderdaad, liever doorgaan in de sfeer van MW2 dan weer een compleet nieuwe richting zoals eerder bijvoorbeeld met Vanguard.

0
test

@Fr3nzy Precies. Nu zou ik best wel weer eens een WW2 willen zien van COD, die waren best vermakelijk.

0
test

@DarkraverX Klopt maar dan hoeven ze die van mij niet te integreren met Warzone 2, ik vond de toevoeging van de oude wapens van Vanguard in Warzone 1 echt verschrikkelijk.

0

Aanbevolen voor jou