Battlefield 2 krijgt binnenkort een boost. Electronic Arts en Digital Illusions kondigden aan dat 2 nieuwe Booster Packs worden uitgebracht voor de pc-game Battlefield 2. De packs kosten €9,99 per stuk en zijn alleen online verkrijgbaar via www.downloader.ea.com. Battlefield 2: Euro Force verschijnt op 8 februari en is gebaseerd op de Battlefield 2-engine. Het bevat een nieuw Europees leger en drie gloednieuwe kaarten. Battlefield 2: Armored Fury verschijnt op 28 maart en draait om grote mechanische veldslagen in de binnenlanden van de Verenigde Staten.In Battlefield 2: Euro Force is voor het eerst het Europese leger in een pc-versie van Battlefield te zien. Uitgerust met zeven nieuwe wapens en vier nieuwe voertuigen neemt het Europese leger het op drie nieuwe kaarten op tegen de MOC en de Chinese strijdkrachten. 'Operation Smoke Screen' speelt zich af op de resten van een brandend olieveld. In 'The Great Wall of China' proberen de Chinese strijdkrachten een Europese aanval af te slaan bij een oeroud monument. 'Taraba Quarry' vindt plaats in een groot ravijn, dat een belangrijk tactisch voordeel biedt.

Battlefield 2: Armored Fury bevat drie nieuwe kaarten, die zijn gesitueerd op het platteland van de Verenigde Staten. Daar verdedigen de Amerikaanse troepen hun vaderland tegen de Chinezen en de MOC. Dit Booster Pack introduceert bovendien twee nieuwe voertuigklassen: straaljagers die raketten en clusterbommen kunnen gebruiken en de snelle verkenningsheli's die vijanden in de omgeving kunnen ontdekken. 'Midnight Sun' speelt zich af in de buurt van Alaska, waar de Chinese troepen landen. 'Operation Harvest' brengt je naar de uitgestrekte vlakte van Pennsylvania, waar je alleen overleeft als je weet hoe je met lucht- en pantservoertuigen moet omgaan. 'Operation Road Rage' is een grootschalige veldslag met tanks op de Amerikaanse snelwegen.

Battlefield 2: Euro Force en Battlefield 2: Armored Fury zijn ontwikkeld door Digital Illusions Canada, de makers van Battlefield Vietnam en Battlefield 2: Special Forces. Om Battlefield 2: Euro Force en Battlefield 2: Armored Fury te kunnen spelen heb je Battlefield 2 nodig. Meer informatie over Battlefield 2: Euro Force en Battlefield 2: Armored Fury vind je hier.