Nieuwe Bond-game 007: Legends aangekondigd | Gamer.nl

Nieuwe Bond-game 007: Legends aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

007: Legends wordt ontwikkeld door Eurocom, eerder verantwoordelijk voor James Bond 007: Nightfire, en vertelt een nieuw verhaal dat zes kla ieke Bond-films met elkaar verbindt. Dit geheel wordt afgesloten met de nog uit te komen James Bond-film Skyfall.

Naast het hoofdverhaal biedt 007: Legends ook MI6 Ops Mi ions voor één speler. Deze werden voor het eerst geïntroduceerd in GoldenEye 007: Reloaded. In deze extra mi ies moet de speler sluipen en gebruikmaken van gadgets om een zo hoog mogelijke score neer te zetten voor een online kla ement.

De speler kan in deze mi ies zowel spelen als één van Bond zijn handlangers als één van de schurken uit de serie. 007: Legends ligt deze herfst in de winkel en wordt uitgebracht voor Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou