Nieuwe BlazBlue-titel verschijnt deze winter | Gamer.nl

Nieuwe BlazBlue-titel verschijnt deze winter | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game vormt een update op BlazBlue: Continuum Shift die eerder is verschenen op PlayStation 3 en Xbox 360. In Continuum Shift Extend kunnen spelers aan de slag gaan met een nieuw personage: Relius. Andere updates zijn er in de vorm van andere online spelopties, waardoor het mogelijk is om twee-tegen-twee, drie-tegen-drie of twee-tegen-vier-gevechten te spelen.

Andere updates zijn er onder andere in de vorm van verfijningen voor de Aby - en Story-modus. Ook krijgen spelers toegang tot alle betaalde DLC van Continuum Shift en wordt wat content van de arcadeversie geimplementeerd. Hiernaast denkt ontwikkelaar Arc System Works na om te kijken of het mogelijk is om de PlayStation 3- en Vita-versie cro -platform speelbaar te maken.

Naast Continuum Shift Extend werkt Arc System Works momenteel ook aan een echt vervolg op Continuum Shift; deze game heeft de subtitel Continuum Shift II en verschijnt voor Nintendo 3DS, PlayStation 3,  PlayStation Portable, PlayStation Vita en Xbox 360.

 

Trailer troep: 21160


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou