Nieuwe BioWare-franchise en Alan Wake op VGA-evenement | Gamer.nl

Nieuwe BioWare-franchise en Alan Wake op VGA-evenement | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Game Informer laat verder weten dat het aankomende maandag een aantal screenshots op zijn site zal plaatsen van de drie games. Om welke nieuwe titel van BioWare het gaat, is nog niet bekend. Dat er een nieuwe Alan Wake in de maak is, werd eerder al duidelijk, al is er tot op heden niets concreets onthuld over het vervolg. Eerder zei ontwikkelaar Remedy dat het nog niet wist in welke vorm de studio de franchise zou vervolgen. 

VGA's

Het Spike TV Video Game Awards-evenement vormt de laatste jaren steeds vaker een gelegenheid voor uitgevers om hun games aan te kondigen, of uitgebreid te laten zien via nieuwe trailers. Tijdens de VGA's van vorig jaar werd Ma Effect 3 in beeld getoond en waren er aankondigingen van de nieuwe SSX en het vervolg op Prototype 2. Ook maakte uitgever THQ zijn plan bekend om een horrortrilogie uit te brengen, waarvoor het samenwerkt met filmregi eur Guillermo Del Toro.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou