Nieuws
Dead Cells

Nieuwe betaalde uitbreiding voor Dead Cells onthuld

The Queen and the Sea verschijnt begint volgend jaar

Geschreven door Michel Musters op
Motion Twin heeft een nieuwe betaalde uitbreiding voor Dead Cells aangekondigd: The Queen and the Sea.

De uitbreiding komt ergens begin volgend jaar uit voor PlayStation, Xbox, Switch en pc en volgt de betaalde uitbreidingen The Bad Seed en Fatal Falls op. 

In The Queen and the Sea worden twee nieuwe gebieden aan de game toegevoegd: Infested Shipwreck en Lighthouse. Deze gebieden komen vooral voor tegen het einde van de game en lopen parallel aan High Peak Castle en Throne Room. Daardoor is de Hand of the King niet meer de enige eindbaas van de game - men kan het straks ok opnemen tegen de Queen en een nieuw einde ervaren.

Verder bevat de uitbreiding nieuwe vijanden, nieuwe wapens en een nieuw huisdier. Na de release van The Queen and the Sea moet er minstens een jaar lang nog meer nieuwe gratis content voor de game uitkomen.

De roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen Dead Cells werd goed ontvangen door zowel de pers als gamers. Het in 2018 uitgekomen spel ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Roguelike Dead Cells is genadeloos, goedgeefs, gevarieerd en diepgaand. Als een goede ouder helpt het spel je overeind wanneer je valt, legt uit wat er fout ging en geeft je een verse boterham mee om tijdens je volgende poging op te kauwen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Systeemupdates voor PS5 en Switch uitgebracht Fall Guys komt dit jaar niet meer uit op Switch en Xbox
0

Reacties op: Nieuwe betaalde uitbreiding voor Dead Cells onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.