Nieuwe beelden van battle royale-modus voor Battlefield 5 gelekt

Nieuwe beelden van battle royale-modus voor Battlefield 5 gelekt

Nadat gisteren al details rondom Firestorm, de aankomende battle royale-modus voor Battlefield 5, werden gelekt, is nu ook een video met meer details naar buiten gekomen.

In de tutorial video wordt getoond dat Firestorm speelbaar is voor spelers in hun eentje, met z'n tweeën en met Squads bestaande uit vier spelers. Daarnaast toont de video de map en de omgevingen waar spelers mee te maken krijgen.

olgens Temporyal vindt Firestorm plaats in Noorwegen en kan de modus gespeeld worden in een team van twee of vier, of alleen. Elke ronde bestaat uit maximaal 64 spelers en laat spelers kiezen tussen dezelfde rollen die beschikbaar zijn in de andere spelmodi van Battlefield 5, Assault, Medic, Recon en Support. Ook krijgt Firestorm een systeem waarmee spelers kunnen zoeken naar een groep.

Gisteren lekte al uit dat Firestorm zich afspeelt in Noorwegen. Spelers springen aan het begin van een potje uit een vliegtuig. Ook zijn er items die van vier verschillende niveau's van zeldzaamheid kunnen zijn en zijn er dynamische evenementen op de map waar spelers een gebied kunnen overnemen voor beloningen. Lees hier meer over de gelekte details.

EA en DICE hebben nog niets bevestigd van de gelekte informatie of beelden. Het is ook nog niet bekend wanneer de battle royale-modus uitkomt. Battlefield 5 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er wel tof uit!

0
test

Ik had hier eerst niets mee maar het vuurtje begint wel rustig aan te wakkeren.

0

@Paxopoxo Heb het hele tijd van mij afgehouden, had de deluxe vooruit besteld... Maar langzaam maar zeker...wil ik nu toch wel opmerken Het is stilletjes aan wel een flop Hier zat ik niet echt op te wachten, wel meer maps...of misschien (heel gek hoor) een Garand verwacht in mijn wapen uitrusting Laat ik de Russen en de Yankees maar even achterwege... Heb het heel lang verdedigd...maar het blinkt alleen maar uit in graphics maar meer is het eigenlijk niet Veel bugs, wall clipping, blackscreen na een respawn. kd & tk is behoorlijk verknalt.....

0
test

@wolfmannetje Ik snap je helemaal en ben het met je eens. Heb namelijk ook de deluxe edition gekocht voor launch maar heb de game niet veel meer aangeraakt sinds ik te weinig verandering zag. Panzerstorm map viel ook echt zwaar tegen. Had weinig hoop voor Firestorm maar begin voorzichtig te herstellen, ze moeten wel flink knallen willen ze Fortnite en Apex onttronen.

0
test

@wolfmannetje Verwacht dat de map van firestorm deels gaat worden gebruikt als nieuwe map in de andere modes. Net als die schwimwagon en helicopter waarschijnlijk gaan doen. Het is jammer dat de game zoveel beter zou zijn als het net als BF4 een premium pass zou hebben, die had op dit moment in z'n levenscyclus al 8 nieuwe maps!

0

@wolfmannetje Ze volgen het verloop van de oorlog met het uitbrengen van nieuwe wapens en voertuigen. Amerika, Japan, Rusland, etc. kwamen pas later in de oorlog en zullen daarom naar verloop van tijd worden toegevoegd aan het spel. De M1 Garand is een Amerikaans wapen die alleen door de Amerikanen werd gebruikt, dus vandaar. De Thompson is ook Amerikaans maar werd geleverd aan Engeland, vandaar dat die er al wel inzit. Wat betreft de maps ben ik het wel met je eens, er mogen er wel een paar bij

0
test

@wolfmannetje ja idem, precies het zelfde hier. alleen ik wil daar nog aan toevoegen dat de graphics technisch mischien wel mooi zijn maar op het oog vind ik het maar lelijke plaatjes opleveren met vreemde fletse kleurstellingen. Dat ligt niet aan de engine, want Bf1 vind ik wel heel erg mooi en sfeervol.

0

Aanbevolen voor jou