In het geval dat het fiscale jaar bedoeld wordt, kan het net zo goed om Battlefield 4 gaan. Die game lanceert naar verwachting in het vierde kwartaal van dit kalenderjaar. Hoewel EA verder geen specifieke releaseperiode gaf, liet het wel weten in mei met meer informatie over Battlefield te komen. Dan maakt de uitgever zijn jaarcijfers bekend. 

EA kondigde vorig jaar al aan dat mensen die Medal of Honor: Warfighter reserveerden, toegang kregen tot een bèta voor Battlefield 4 in de herfst van dit jaar. Dat gebeurde ook bij Battlefield 3 en die game kwam toen nog in hetzelfde jaar als de bèta uit. EA liet tijdens het gesprek met investeerders ook weten dat het werkt aan next-gen titels van zijn twee grootste franchise, waarmee het vermoedelijk doelt op FIFA en Battlefield.

Volgens geruchten is Battlefield 4 al next-gen, al zou het spel ook op de huidige consoles verschijnen. Gibeau stelde toen hij over de volgende generatie sprak, wederom dat er in mei meer informatie over wordt gegeven. Dit sluit aan bij de veronderstelling dat het vierde deel inderdaad voor de Xbox 720 en PS4 verschijnt. Die zouden dan nog dit jaar moeten verschijnen, samen met Battlefield 4.