Nieuwe Battlefield verschijnt mogelijk op lancering op Game Pass

Nieuwe Battlefield verschijnt mogelijk op lancering op Game Pass

Een later dit jaar te verschijnen third party first-person shooter - mogelijk de nieuwe Battlefield - zou op lancering meteen op Xbox Game Pass komen te staan.

Dat meldt 'Shpeshal Ed' in een

Watch on YouTube

. Deze insider lekte eerder ook correct dat Final Fantasy 7 Remake in maart naar PlayStation Plus zou komen. Volgens hem is er een dikke kans dat de grote third party-shooter later dit jaar meteen op lancering naar Xbox Game Pass komt.

Hij noemt geen namen, maar fans speculeren dat Shpeshal Ed het over de aankomende nieuwe Battlefield-game heeft. Die komt dit najaar uit. Daarbij lijkt de Call of Duty-franchise tegenwoordig meer verbonden te zijn aan PlayStation qua exclusieve deals.

Journalist en bewezen Battlefield-insider Tom Henderson lijkt op Twitter te bevestigen dat het inderdaad om Battlefield gaat. Vooralsnog hebben Electronic Arts, Dice of Microsoft echter niets bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als battlefield de kant op gaat van battlefield 4 heb ik er wel weer zin in, vietnam tijd mag ook maar alles daarvoor hoeft voor mij echt niet meer. En als de focus maar neit ligt bij een battle royal mode ben ik blij.

0
test

@hulstpower Naar verluidt maakt Criterion de BR, net zoals bij BF5. Waarschijnlijk deze keer free to play en dus opzichzelfstaand. Van mij hoeft het allemaal ook niet hoor, maar er is nu eenmaal veel vraag naar. Doe mij maar gewoon conquest en ik ben al happy.

0

@clandestine666 ja, ik ben zo klaar met dat battle royale, altijd maar free to play waardoor er altijd wel een hacker in de lobby zit.

0
test

@clandestine666 ik snap dat er vraag is. Maar de meeste mensen spelen apex, cod, fortnite de rest doet er niet toe of komt er niet tussen.. Ik heb dan liever dat ze bf modes nog beter maken dan tijd en geld in een mode stoppen die bijna niet gespeeld word. Denk dat de die hard bf fans al blij zijn met een dikke conquest mode

0

Het is niet mijn soort game, maar wel cool dat dit direct naar gamepass gaat, had het niet verwacht.

0

Aanbevolen voor jou