'Nieuwe Battlefield speelt zich tien jaar in de toekomst af'

'Nieuwe Battlefield speelt zich tien jaar in de toekomst af'

De nieuwe Battlefield die in de maak is bij Dice zou zich ongeveer tien jaar in de toekomst afspelen.

Dat claimt de over het algemeen betrouwbare insider Tom Henderson. Volgens hem heet de nieuwe game simpelweg 'Battlefield' en bevat het licht futuristische elementen, waaronder militaire robots en geavanceerde drones. Henderson maakt daarbij de vergelijking met Black Ops 2, dat zich ook in de toekomst afspeelt.

Daarbij zou de campagne van de game flink op de schop zijn gegaan om een nieuwe ervaring te bieden. Spelers kunnen zelf kiezen of ze voor de Verenigde Staten of Rusland missies klaren en daar tijdens de campagne ook tussen wisselen. Dat komt omdat de speelbare personages in de game niet uit één van de twee landen komen. Daarbij zou heel de campagne in co-op doorgespeeld kunnen worden. 

De multiplayer zou nog grotere gevechten bevatten en worden beschreven als "Battlefield 3 en 4 op steroïden". Ook zou er een battle royale-modus in de maak zijn, al is niet duidelijk of die op lancering al beschikbaar is. 

Tot slot meldt Henderson dat de onthullingstrailer van de game geen gameplay of multiplayerbeelden bevat en vergelijkbaar is met de onthullingstrailer van Battlefield 5.

Behalve dat de nieuwe Battlefield in ontwikkeling is bij Dice, is bovenstaande informatie nog niet bevestigd. Ook is niet bekend wanneer EA de game precies onthult.

Battlefield 4 Second Assault

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze sla, ik denk maar even over. 2142 was ook niet zo 1 succes. Deze heb ik wel 1 bezit. Maar was hem net niet. Releasedatum 17-10-2006.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Maak je toch niet zo druk man. Dit is een game forum en niet een taal/grammatica forum.

0
test

10 jaar is niet veel. Je hebt niet ineens lasers of andere high tech zooi. Althans ik verwacht niet al teveel nieuwe gadgets. Ben heel erg benieuwd. Battlefield is altijd wel mijn favoriete shooter geweest.

0
test

@GoofyZ3 Weet niet of je wel een discovery channel kijkt maar daar had je jaren terug al iets over wapens die toen al bestonden en nu nog niet in games all cod of zo zitten want dan zou je zeggen dat het toekomst spul is. Denk aan een kogel met een micro chip er in die je kan instellen en dan afstand bepaald en waar die moet ontploffen in huis.

0

@GoofyZ3 nou. Ik denk dat er in 10 jaar tijd veel zou kunnen veranderen met gevechtsdrones. Bv zwermen drones inzetten met een hoge intelligentie. Er zijn nu al zeer interessante prototypen van allerlei wapens die nog niet of nauwelijks zijn ingezet. Bv een verdedigingswapen wat alles wat ook maar beweegt met precisie onder vuur kan nemen.

0

Aanbevolen voor jou