Nieuwe Battlefield 2042-update past Renewal-map aan

Nieuwe Battlefield 2042-update past Renewal-map aan

Dice heeft een nieuwe update voor Battlefield 2042 uitgebracht, waarmee onder andere de Renewal-map wordt aangepast.

Update 2.1 moet nu beschikbaar zijn en past net zoals in augustus een map die sinds de release van de game beschikbaar is aan. Waar in augustus Kaleidoscope werd aangepast, is het nu de beurt aan Renewal. 

De aanpassingen moeten de flow van de gameplay verbeteren en nieuwe plekken om achter te schuilen toevoegen, alsmede kleinere afstanden tussen de vlaggen creëren. De volgende map die aangepast wordt is Orbital in oktober.

De update voegt verder ook het Polaris RZR-voertuig toe, een buggy voor twee personen die erg licht en snel is, om zo vijanden mee te verrassen. Verder zijn er drie nieuwe Vault-wapens toegevoegd aan All-Out Warfare die voorheen alleen in Battlefield Portal beschikbaar waren - de P90, de M1911 en de GOL Sniper Magnum.

In deze blogpost vertelt Dice meer over de update. Daarin meldt het bedrijf dat er ergens medio oktober ook een evenement wordt gehouden genaamd The Liquidators, waarmee spelers nieuwe cosmetische items kunnen ontgrendelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Stop gewoon met het ontwikkelen van deze game en ga verder met een nieuwe battlefield.

0
test

@generaljusten Ik vermaak me er anders prima mee. Zeker na de eerste rework update zijn velen dingen gefixed. Wilt nog niet zeggen dat het perfect is maar ik op zich al sinds launch prima mijn plezier hier uit.

0

@generaljusten Nee ze moeten juist de game door blijven ontwikkelen ( klein team ) Free to play maken en zorgen dat het vertrouwen in de Battlefield francise terug komt. Want player count is te triest voor woorden. Ik zelf heb betaald voor de game, baal hier enorm van. Maar 1 ding weet ik zeker, de volgende Battlefield koop ik niet meer. Zeker niet meer met launch.

0

@generaljusten Mensen zouden moeten stoppen met zeiken na het debacle van de launch van de game. De game is verbetert alleen mensen blijven zuur. Een game produceren kost veel geld en overigens is BF2042 een goede game alleen Dice heeft zelf hun reputatie beschadigd. Het zou mensen sieren als ze de game een tweede kans zouden geven en het zou Dice sieren als ze hun best doen dit soort toestanden bij hun toekomstige lanceringen te voorkomen en zo het vertrouwen van de community terug winnen. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind de afzet van gamers waar het op zijn plaats is fantastisch alleen het slaat vaak door in mijn mening.

0
test

@generaljusten Op basis van hoe weinig updates en nieuwe content deze game krijgt kunnen we denk ik wel vaststellen dat 90% van DICE al aan de volgende werkt.

0
test

Vanavond weer ff lekker gamen. Vind de game echt geweldig, zoveel vrijheid en keuze. Soms heel druk en soms rustig. Ben benieuwd naar het nieuwe voertuig

0

Aanbevolen voor jou