Nieuwe auto's en een parcours via Gran Turismo 7-update morgen

Nieuwe auto's en een parcours via Gran Turismo 7-update morgen

Update 1.17 voor Gran Turismo 7 komt morgen uit en voegt drie nieuwe wagens en een nieuw parcours toe.

Dit weekend onthulde producent Kazunori Yamauchi al dat er een nieuwe  gratis update aan zat te komen en dat er drie nieuwe auto's zouden worden geleverd, maar een releasedatum was nog niet bekend en de precieze inhoud evenmin.

Op PlayStation Blog zijn inmiddels meer details gegeven. De update komt morgen om 8:00 uur Nederlandse tijd uit en bevat de Suzuki V6 Escudo Pikes Peak Special '98, de 1932 Ford Roadster en de Suzuki Vision Gran Turismo Gr.3 Version.

Ook wordt via de update de Watkins Glen International geleverd. PlayStation Blog omschrijft het als "een historische weg in de staat New York die ongeveer 260 mijl ten noordwesten van New York City te vinden is en wordt omgeven door rollende heuvels".

Tot slot worden ook nieuwe menu's toegevoegd aan de Cafe-modus. Uit deze menu's kunnen spelers diverse auto's kiezen om als beloning te krijgen. Het gaat om de volgende menu's:

  • Toyota 86 Collection: Gaat open op Collector Level 20

  • Honda Type R Collection: Gaat open op Collector Level 20

  • Rotary Engine Collection: Gaat open op Collector Level 32

Gran Turismo 7 heeft sinds release de nodige kritiek gekregen van spelers. Dit heeft er vooral mee te maken dat bepaalde auto's veel meer in-game credits kosten om te ontgrendelen dan in voorgaande games - credits die ook met echt geld gekocht kunnen worden. Sinds release zijn sommige prijzen zelfs omhoog gegaan, en krijgen spelers in sommige gevallen minder credits voor behaalde overwinningen dan voorheen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou