Nieuwe Assassin's Creed krijgt multiplayermodus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel wordt in het volgende fiscale jaar van Ubisoft verwacht, dat loopt van april 2010 tot en met maart 2011. De uitgever bevestigde tegenover Gamasutra dat het gaat om een volledig nieuw spel en niet de geplande downloadbare content voor A a in's Creed 2.

Geen A a in's Creed 3

Een woordvoerder van Ubisoft vertelde website Kotaku eerder vandaag dat de nieuwe game Ezio de Auditore, het hoofdpersonage uit het tweede deel, bevat. De game wordt vooralsnog niet aangeduid als A a in's Creed 3, wat zou kunnen betekenen dat deze nieuwe game in de A a in's Creed-reeks een zijverhaal betreft.

Gisteren werd tevens bekendgemaakt dat er inmiddels 6 miljoen exemplaren van A a in's Creed 2 over de toonbank zijn gegaan. De Franse uitgever verwacht voor maart dit jaar 9 miljoen exemplaren naar de winkels te hebben verscheept.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou