‘Nieuwe Assassin’s Creed heet Mirage en komt in lente 2023’

‘Nieuwe Assassin’s Creed heet Mirage en komt in lente 2023’

Geruchten wijzen erop dat de volgende Assassin’s Creed Mirage heet en zich afspeelt in Bagdad. De game zou in de lente van volgend jaar uitkomen.

Eerdere geruchten wezen er al op dat de volgende Assassin’s Creed-game zou afspelen in Bagdad. Dat werd ook bevestigd door Bloomberg-journalist Jason Schreier.

Watch on YouTube

voegt er nu extra informatie aan toe; zo weet hij te melden dat het spel Mirage gaat heten en in de lente van 2023 uit moet komen.

Hij meldt dat Assassin’s Creed Mirage zich afspeelt in Bagdad, ergens tussen het jaar 860 en het jaar 870. Daar voegt hij onder meer aan toe dat het spel “teruggaat naar de basics van Assassin’s Creed”. Die informatie klopt, zegt Jason Schreier in een tweet, maar niet alle door j0nathan gelekte informatie (waarover hieronder meer) zou volgens de Bloomberg-journalist waarheid zijn. Zo zou de game volgens Schreier niet “meerdere steden hebben om te ontdekken”.

j0nathan stelt verder dat spelers in de huid zullen kruipen van een jonge Basim, in de periode dat hij een dief is tot aan het moment dat hij “bij de Hidden Ones arriveert”. Volgens de YouTuber zouden er meerdere steden zijn om te ontdekken, die worden gescheiden door woestijnen en rivieren, zoals in de eerste Assassin’s Creed.

Hij zegt dat Mirage “teruggaat naar de basics” en inspiratie put uit de eerste Assassin’s Creed. Ook zouden enkele rpg-mechanieken verwijderd zijn; zo zouden er geen dialoogopties in zitten, kan de speler niet het geslacht van het personage kiezen en is er geen levelsysteem. Ook meldt hij de terugkeer van Eagle Vision en de “drone vogel”.

Volgens j0nathan zullen er “visioenen van Loki” zijn, die laten zien hoe Loki zich in Basims lichaam manifesteert en hem uiteindelijk overneemt. Ubisoft zou op 10 september de plannen onthullen tijdens Ubisoft Forward.

De YouTuber meldt tot slot dat Ubisoft in het geheim werkt aan een remake van de eerste Assassin’s Creed, gebaseerd op het werk dat wordt verricht aan Mirage (hergebruikte assets). Die remake zou verwerkt worden in een seizoenspas en ook dlc bevatten over Constantinopel (dat we nu kennen als Istanboel), in de tijd dat Basim Sigurd ontmoet. 

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 En de meerdere narratives. Ja je kan beargumenteren dat het erbij hoort. Probleem is dat de helft van de spelers het niet interesseert of ze kunnen het niet meer volgen. Het wordt ook steeds ingewikkelder en vergezochter. De strijd tussen Assassins en Templars is een universele strijd en daar kan je rustig eeuwig mee doorgaan. De missies waar je rekruten op stuurde in Brotherhood of Revelations laten ook duidelijk zien dat hun strijd verder gaat dan alleen de ISU artefacts. Die artefacts zouden nog bijzonder zijn als er maar een paar van waren. Met dit tempo kan je straks een vrachtschip vullen met ISU rotzooi. En dat maakt het ook steeds onwaarschijnlijker dat alleen de Assassin's en Templars er vanaf weten. Het is toch onmogelijk dat er geen derde partij opduikt die er ook wel wat inziet?

0
test

"teruggaat naar de basics van Assassin’s Creed", goed zo, vind die nieuwe maar niets, teveel extra dingen.

0

Aanbevolen voor jou