Nieuws

Hints wijzen mogelijk naar nieuwe Apex Legends-map

Cryptische boodschappen van EA en Respawn

Geschreven door Cody van den Bogert op
EA en Respawn zijn de laatste tijd volop bezig met het plaatsen van cryptische boodschappen op verschillende mediakanalen. Wanneer de berichten goed worden bestudeerd, lijkt het er sterk op dat er naar een nieuwe Apex-map wordt gehint.

Het Twitter-account van Apex Legends plaatste recent een Tweet met een teaser naar het volgende seizoen. In de Tweet werd duidelijk gemaakt dat Crypto weer bezig is met hacken, zo stond Login Attempt 00927_10 vermeldt in de Tweet. Deze cijfers lijken te wijzen op een aankondiging die 27 september plaats gaat vinden. Wat aannemelijk is, aangezien het volgende seizoen een paar dagen daarna van start gaat.

Uit verschillende berichten van Crypto blijkt dat het nieuwe personage opzoek is naar een plaats genaamd New Dawn. Dit klinkt op zich al als een nieuwe map, maar er is nog iets wat een nieuwe map nog logischer doet klinken. In een andere populaire game van Respawn, Titanfall 2, is er een map die onder de naam Dawn gaat. Apex Legends en Titanfall 2 spelen zich zich in hetzelfde universum. Beide spellen bevatten een aantal dezelfde vijanden, monsters en wapens. Crypto probeert al een tijdje naar de planeet New Dawn te gaan . Dit wordt duidelijk gemaakt in een bericht van Crypto aan zijn moeder. Dit bericht werd ontcijferd door een Reddit-gebruiker.

"Zoals je vast al hebt gehoord, ga ik je advies opvolgen en ben ik onderweg naar de Apex Spelen. Het is is de enige manier om dichtbij de mensen te komen die mij er hebben ingeluisd. Ik hoefde alleen Syndicate lang genoeg af te leiden zodat ik de Crypto-codes in het systeem kon zetten. Je had gelijk, het werd te moeilijk voor mij om me te plaatsen voor de Spelen, vandaar dat ik voor plan B ben gegaan. Ik heb de Repulsor Tower neergehaald, maar Ik had geen idee dat het zo erg uit de hand ging lopen. Ik had gehoopt dat de schade dusdanig erg zou zijn, dat King's Canyon gesloten moest worden. Op deze manier kon ik met her Dropship meeliften die Solace ging verlaten. Zodat ik eindelijk de informatie die ik zoek kan bemachtigen ergens in New Dawn", schrijft Crypto naar zijn moeder.

Apex Legends

"Ik hoop dat ik je nog een laatste keer kan zien en niet wordt opgeblazen voordat ik deze planeer verlaat (sorry, mijn paranoia heeft geen goede invloed op mijn humor). Bedankt dat je altijd de moeder voor me bent geweest die ik nodig heb, ik houd contact. Maak je maar geen zorgen om mij, zoals je zelf altijd zegt, het is moeilijk om bang te zijn wanneer je voorbereid komt.

Het is niet met zekerheid te zeggen dat hetgeen dat Crypto wil bereiken ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Maar wanneer de hacker erin slaagt om zijn plannen te bewerkstelligen, is de kans groot dat het speelveld van de populaire battle royale-game binnenkort verschuift naar New Dawn. Dit betekent dat er een nieuwe map speelbaar wordt voor Apex-spelers.

Het is niet de enige populaire battle royale-game dat denkt aan een tweede map. Eerder deze week werden er ook een hoop aanwijzingen gevonden door dataminers die erop wijzen dat concurrent Fortnite, ook plannen heeft voor een nieuwe of tweede battle royale-map.

Apex Legends is gratis verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en Seizoen 3 gaat 1 oktober van start.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zo bescherm je je game-pc tegen hackers en aanvallen Microsoft maakt alvast Xbox Game Pass-titels voor oktober bekend
0

Reacties op: Hints wijzen mogelijk naar nieuwe Apex Legends-map

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.