PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt nieuwe animaties, leaderboards worden gereset | Gamer.nl

PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt nieuwe animaties, leaderboards worden gereset | Gamer.nl

PlayerUnknown maakt via Twitter bekend dat er gewerkt wordt aan nieuwe animaties voor PlayerUnknown's Battlegrounds en dat de leaderboards worden gereset.

PlayerUnknown onthuld in een tweet dat er wordt gewerkt aan nieuwe animaties voor de razend populaire shooter PlayerUnknown's Battlegrounds. De animatie die te zien is in de tweet is nog in ontwikkeling en kan dus afwijken van hoe de animatie er uiteindelijk uit zal komen te zien.

Daarnaast maakt PlayerUnknown bekend dat de leaderboards van 1 augustus worden gereset en dat dit elke maand zal worden gedaan voor het testen van de algoritmes van het ranking-systeem.

"We begrijpen dat de seizoenen hierdoor erg kort lijken, maar het is noodzakelijk voor het brengen van een goede balans in het ELO-systeem", aldus PlayerUnknown, "alle data van vorige seizoenen wordt opgeslagen en zal binnenkort kunnen worden bezichtigd".

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe animaties naar de game zullen komen. Bekijk hieronder de tweet met daarin een gif van één van de animaties waar aan gewerkt wordt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou