Nieuwe Adversary-modus in GTA Online vandaag beschikbaar | Gamer.nl

Nieuwe Adversary-modus in GTA Online vandaag beschikbaar | Gamer.nl

Er wordt vandaag een nieuwe Adversary-modus toegevoegd aan GTA Online. De nieuwe blijvende toevoeging heeft de naam Running Back en is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

In de Running Back-modus strijden twee teams met een maximum van acht spelers tegen elkaar. Elk team bevindt zich aan een kant van de weg. De speler die de rol van de Runner op zich neemt rijdt in een Benefactor Panto en moet achter de lijn aan het eind van de weg zien te komen. Zijn medespelers rijden in BF Biftas en helpen de speler om dit doel te bereiken. Het andere team moet de spelers tegenhouden door bijvoorbeeld tegen ze aan te rijden en ze te laten crashen. De modus is gebaseerd op het bekende American Football.

De nieuwe modus is te spelen op drie verschillende locaties: op de Raton Canyon Bridge, de La Mesa Bridge en in de Zancudo Tunnel.

Rockstar speelt om 23:00 uur de nieuwe modus in een livestream die te volgen is via en Twitch. Ze laten daarnaast ook de andere toevoegingen aan de Adversary-modus zien. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou