Met name de rol van James Pedeaston wijst erop dat deze rollen voor GTA V zijn. Pedeaston, nu omschreven als een man van 40 tot 50 jaar, een pedofilie-activist die net uit een Indonesische gevangenis is vrijgelaten, kwam ook voor in GTA: San Andreas. In die game was hij een presentator van de radiozender WCTR. In Grand Theft Auto IV kunnen spelers bovendien de website freejames.org bezoeken. Deze website is bedoeld om geld in te zamelen voor Pedeaston, die op Bali is gearresteerd voor pedofilie.

Er zijn aanwijzingen dat de castinginformatie op ActorsPages.com niet echt is. Zo is er begin maart al eens een castingoproep geweest die leek te wijzen op GTA V. Die oproep was echter van Telsey & Company, het castingbureau dat Rockstar Games doorgaans gebruikt voor het vinden van acteurs. Ander opvallend detail is dat de acteurs voor deze nieuwe rollen niet worden betaald volgens de ActorsPages.com.

Bovendien hoeven geïnteresseerde acteurs alleen een profielfoto in te sturen om zich aan te melden en geen audio-opname of video. Dat is opvallend, omdat het hier stemacteurs betreft. Tot slot rijst de vraag waarom Rockstar Games op zoek zou zijn naar een nieuwe acteur voor de rol. Doorgaans gebruikt het bedrijf dezelfde acteurs voor rollen, in dit geval Sam Tsoutsouvas.