Nieuws
Kirby

Nieuw Tetris 99-evenement met Kirby aangekondigd

Tevens Invictus-modus beschikbaar

Geschreven door Dagmar De Groot op
Tetris 99 op de Switch ontvangt deze week wederom een speciaal evenement; de Super Kirby Clash. Vanaf 20 september om 09:00 uur Nederlandse tijd tot 23 september 08:59 Nederlandse tijd is het evenement beschikbaar.

Het evenement is gekoppeld aan de nieuwe Kirby-game Super Kirby Clash. Door minimaal honderd punten te scoren kan een Kirby-thema worden vrijgespeeld, wanneer de speler de uitdaging afrondt, krijgen zij tevens 99 Gem Apples die te gebruiken zijn in Super Kirby Clash.

Al eerder deze maand is er een nieuwe update verschenen met de Invictus-modus, die enkel toegankelijk is door spelers die eerste zijn geworden in Tetris 99. De update bevatte verder ook dagelijkse missies, waarmee spelers tickets winnen om bijvoorbeeld thema’s te ontgrendelen.

De update is nu beschikbaar voor Tetris 99. Een fysieke versie van de game, inclusief de Big Block-dlc en een Nintendo Online-abonnement van 12 maanden, wordt op 20 september uitgebracht.

Dit artikel delen:

Lees meer

CD Projekt Red bespreekt multiplayer van Cyberpunk 2077 op Tokyo Game Show Bandai Namco legt handelsmerken voor Klonoa en Mr. Driller vast
0

Reacties op: Nieuw Tetris 99-evenement met Kirby aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.