Nieuw seizoen van For Honor begint morgen

Nieuw seizoen van For Honor begint morgen

Vanaf morgen kunnen spelers in For Honor aan de slag met het tweede seizoen van jaar 4.

Het seizoen heet 'Tyranny' en bevat een mysterieuze nieuwe held die vanaf 6 augustus zichzelf onthult. Meer over dit personage is nog niet bekend.

Ook keren de Metal Trials terug, die ook vanaf morgen beschikbaar komen. Hierin kunnen spelers met maximaal drie vrienden in campagnes als Tozen, Gudmundr en Apollyon vechten. Tijdens de trails krijgt men bonussen voor het winnen van één van de zeven rondes.

Hieronder is een nieuwe verhalende trailer van het seizoen te zien. Daaronder is ook de livestream terug te kijken waarin het seizoen werd onthuld.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa Ik zelf al 3 jaar niet meer haha. Maar vroeg ik mij dus ook af. Zal vast wel een kleine, trouwe, spelersgroep hebben.

0
test

@niqomipa Probleem wat ik heb met de game is de vrij hoge learning curve. De mensen die het nog spelen zijn echt enorm goed. Wat feitenlijk neer komt op dat je feitenlijk als noob finaal afgeslacht wordt. Nou, voordat iemand gaat zeggen "dat is de game, dan moet je maar goed worden" dat snap ik, en dat is ook zo. Maar dit keert wel een hoop spelers af van een game als dit. Hiervoor zijn er normaal verschillende ranks zodat je tegen spelers van je eigen niveau uit komt. Maar door het geringe aantal spelers kom je meestal toch bij veel hogere klasse spelers in de game. P.S. deze comment is gebaseerd op mijn eigen ervaringen met de PC versie van de game van ruim een half jaar geleden. Op andere systemen kan het best anders zijn, en/of de game kan wellicht wel weer meer gespeeld worden, dat weet ik niet.

0
test

@darkmanwls Er zijn inderdaad veel spelers die echt enorm goed zijn. Maar dat zie ik dan weer als een beetje tactisch spelen. Je kan in het beginscherm zien wie eruit springen qua niveau. De spelers met zo'n hoog niveau pik je er tijdens een potje snel uit (zijn vaak de spelers met het meest flashy armor). Ik probeer die spelers dan nooit in mijn eentje te benaderen. Al ben je nog zo goed, twee tegen één blijft moeilijk. Dit werkt wel alleen bij dominion (soort domination). Het is misschien niet een heel eervolle tactiek, maar wie niet sterk is moet slim zijn. ;)

0

Aanbevolen voor jou