Nieuws

Nieuw seizoen Fortnite opnieuw uitgesteld

Naar 17 juni

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Het nieuwe seizoen van Fortnite, Season 2 Chapter 3, is met een week uitgesteld. Dat maakte ontwikkelaar Epic Games bekend in een verklaring op hun website.

Eigenlijk had het nieuwe seizoen volgende week moeten uitkomen nadat die al eerder was uitgesteld, maar Epic Games heeft besloten het met nog een week uit te stellen. De ontwikkelaar zegt dat het team niet kan wachten om het nieuwe seizoen uit te brengen, maar dat ze tijd nodig hebben om “zich te focussen op zichzelf, hun familie en hun communities, naar aanleiding van de huidige wereldwijde gebeurtenissen”. Hiermee doelt Epic Games op de dood van Amerikaan George Floyd door een politieagent en de protesten die daardoor zijn ontstaan. Eerder stelde Call of Duty diens nieuwe seizoenen uit vanwege de protesten. Het nieuwe seizoen van Fortnite staat nu op de planning voor 17 juni.

Het The Device-evenement van Fortnite is ook uitgesteld naar 15 juni. De volledige verklaring is hieronder te vinden. Fortnite Season 2 Chapter 3 komt nu 17 juni uit op alle platformen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Guerrilla Collective uitgesteld naar volgend weekend Gerucht: Vroege beelden Call of Duty: Cold War gelekt
0

Reacties op: Nieuw seizoen Fortnite opnieuw uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.