Al tijden worden we lekker gemaakt met nieuwe filmpjes en screenies van de Gamecube game Rogue Squadron 2, het logische vervolg op Roque Squadron.

De Amerikaanse launchgame kwam bij veel gamers steeds hoger op het verlanglijstje, en ook nu bij deze 70 nieuwe screenshots en 6 nieuwe filmpjes zal de game hoger en hoger kruipen, tot het op je persoonlijke nummer 1 staat.

Nog een leukigheidje aan deze screens, is dat dit een van de eerste lichtingen screenies zijn die niet gecaptured zijn van een HDTV, een televisie waarin Rogue Squadron 2 in een resolutie van boven de 1900x1400 zou lopen. Deze screens komen van een 'normale' televisie, waarin de resolutie wordt gereduceerd tot 640x480.

So, all in all, Rogue Leader is really shaping up very nicely. It's looking to be one of the best Star Wars games ever, and that's based on this early version. No other title has brought the movie so close to an interactive gameplay environment as Rogue Leader has. This is definitely a system seller. Star Wars Rogue Leader: Rogue Squadron 2 zoals de game officieel heet, zal al op 7 november in de Amerikaanse winkels liggen, 11 dagen voor de officiele launch van de Gamecube, op 18 november. Goed nieuws voor diegenen die de Japanse Gamecube hebben geimporteerd en hem al hebben laten modificeren.

Klik hier om van de overige 69 screenshots en 6 filmpjes te gaan genieten. Update: 1 november, 11.07 uur

Voor die mensen die zichzelf de gelukkige eigenaar van een HDTV kunnen noemen, heeft LucasArts zelf op haar website wat screenshots gezet die met HDTV kwaliteit zijn. En om het maar simpel te zeggen: er is toch wel erg duidelijk een verschil te zien. Wie kan mij aan een goedkoop HDTV'tje helpen?

Voor nog vier andere screenies klik je hier.