Nieuws
Overwatch Retribution

Nieuw pve-evenement Retribution in Overwatch gaat over Blackwatch

En Blizzard kondigt de Overwatch League All Access-pas aan

Geschreven door Arran Winmai op
Een aankomende pve-modus in Overwatch focust op een missie van de geheime afdeling Blackwatch.

Het evenement, Retribution genaamd, is een kijkje naar het verhaal en de geschiedenis van Overwatch. Het richt zich op een missie die zich jaren voor de gebeurtenissen van Uprising, de eerste missie van Tracer, afspeelde. Voor de modus is de overkoepelende term 'Archives' in het leven geroepen, waarin verhalende modi zoals deze onder vallen.

In Uprising nemen de spelers het op tegen hordes aan tegenstanders nadat een infiltratie faalt. In de verhaalmodus kan er gespeeld worden als Reaper, McCree, Moira en Genji. Zij waren de agenten die de missie probeerden uit te voeren. Buiten deze modus kunnen alle personages in het spel geselecteerd worden. Voor meer achtergrondinformatie heeft Blizzard ook een comic gemaakt die fans meer vertelt over de gebeurtenissen rondom de missie.

Retribution kan vanaf 10 april gespeeld worden en Uprising zal dan ook speelbaar zijn. Ook komt er met de uitbreiding een nieuwe map naar Overwatch en worden er zestig nieuwe cosmetische voorwerpen toegevoegd, waaronder een nieuwe skin voor Reaper: Soldier 24.

Overwatch League All-Access-pas

Blizzard en Twitch slaan de handen ineen en komen met de Overwatch League All Access-pas, waarmee fans exclusieve beelden van de Overwatch League en eerder skins en sprays krijgen.

Een pas kost 29,99 dollar of 19,99 dollar voor fans die al in het bezit zijn van een abonnement op Twitch Prime. Hiermee kan men backstage video's bekijken van pro's, post-match interviews bekijken en officiële wedstrijden van alle hoeken bekijken met 'Command Center'. Ook is er een serie, 'Behind the Screens', waarin elke week een pro zijn perspectief geeft op een wedstrijd van de week ervoor.

Daarnaast krijgen pashouders ook een speciaal icoon voor hun profiel en een skin voor McCree, Moira en Soldier 76. Deze skins zullen later ook beschikbaar worden voor alle spelers. Er komt nog meer in-game content, maar het is nog niet bekend wat dit gaat worden.

Tenslotte krijgen pashouders unieke emotes op Twitch waarmee ze hun favoriete team kunnen vertegenwoordigen. Deze emotes kunnen ook buiten Overwatch League-streams gebruikt worden.

Overwatch League All-Access-pas

Dit artikel delen:

Lees meer

3DS is meer dan 24 miljoen keer verkocht in Japan Spider-Man voor PS4 verschijnt in september, Collector's Edition aangekondigd
0

Reacties op: Nieuw pve-evenement Retribution in Overwatch gaat over Blackwatch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.