Nieuw Pokémon ORAS Eon-ticket event tot maandag | Gamer.nl

Nieuw Pokémon ORAS Eon-ticket event tot maandag | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De Eon-ticket code is POKEMON380381. Deze is in te voeren onder menu, mystery gift, receive code, get with code. Wie de Eon-ticket al eens ontvangen heeft kan deze niet nogmaals ontvangen. Wie geen gebruikmaakt van dit event kan de ticket enkel via StreetPa bemachtigen, mits de gepa eerde speler de ticket reeds ontvangen heeft en op die manier verspreidt.

Pokémon Bank-gebruikers krijgen alle drie de volledig geëvolueerde Johto starter Pokémon op level 50 met hun Hidden Abilities. Hiervoor dient de speler de Pokémon Bank al eens te hebben opgestart, om vervolgens Pokémon Link te gebruiken met een exemplaar van Pokémon X, Y, OR of AS. Ieder Bank-account ontvangt de drie Pokémon eenmalig en kan ze tot 30 november claimen.

Er zijn nog drie codes voor level 50 Pokémon met hun Hidden Abilities. POKEMON503 voor Shell Armor Samurott, POKEMON500 voor Reckle Emboar en POKEMON497 voor Contrary Serperior.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou