Nieuw platform voor indiegames op komst | Gamer.nl

Nieuw platform voor indiegames op komst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

IndieCity is op dit moment nog niet gelanceerd, maar dit gebeurt waarschijnlijk vlak na de jaarwi eling. De organisatie achter het platform houdt op dit moment een actie om tegen die tijd zoveel mogelijk games van ontwikkelaars aan te kunnen bieden. Normaliter krijgen zij 75 procent van de inkomsten, integreren zij het Achievement-systeem dat IndieCity gebruikt dan wordt dit verhoogd tot 85 procent. 

Zijn er echter voor 2012 100 games ingestuurd, dan worden deze percentages gedurende de eerste maand na lancering verhoogd naar respectievelijk 80 en 90 procent. Bij 250 titels wordt het 85 en 95 procent en bij 500 krijgen ontwikkelaars die het Achievement-systeem integreren 100 procent van de inkomsten. Tot nu toe zijn er 25 indiegames ingediend.

Met dank aan Logbia voor de submit. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou