Nieuws
Tori

Nieuw platform van Bandai Namco koppelt speelgoed aan mobiele games

Bestuur een ruimteschip, katapult of toverstaf

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Met het nieuwe platform Tori, ontwikkeld door Bandai Namco, kunnen kinderen mobiele games besturen met fysiek speelgoed. Zo kan gebruik worden gemaakt van een ruimteschip, katapult of toverstaf in samenwerking met een interactief bord.

De Japanse ontwikkelaar en uitgever Bandai Namco heeft een nieuw platform aangekondigd, genaamd Tori. Het platform is ontwikkeld in samenwerking met het augmented reality-bedrijf ISKN en combineert fysiek speelgoed met mobiele games voor Android en iOS.

Tori wordt omschreven als een leuke, creatieve en fantasierijke ervaring voor families met kinderen van zes tot twaalf jaar. Met behulp van de unieke Mirror Play-technologie in het interactieve bord kunnen spelers speelgoed gebruiken om mobiele spellen te besturen en hier interactie mee te hebben. Zo wordt gebruik gemaakt van een bijgeleverd katapult-, toverstaf- of ruimteschipspeeltje in een van de vier games die op lancering van het platform beschikbaar zijn.

Het Explorer-pakket van Tori kan nu worden gereserveerd en kost 169 dollar. Het pakket bestaat naast het interactieve bord en de drie speeltjes ook uit een extra Power Bar, een Creative Book, USB-kabel en een aantal do-it-yourself-pakketten om een eigen ruimteschip te ontwerpen. Tori is vanaf 2 oktober verkrijgbaar, maar het is niet bekend of het platform ook in Nederland wordt verkocht.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fire Emblem: Three Houses geeft je een klas vol vrienden Xbox One krijgt nieuw dashboard en verliest Cortana-ondersteuning
0

Reacties op: Nieuw platform van Bandai Namco koppelt speelgoed aan mobiele games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.