Nieuw platform van Bandai Namco koppelt speelgoed aan mobiele games

Nieuw platform van Bandai Namco koppelt speelgoed aan mobiele games

Met het nieuwe platform Tori, ontwikkeld door Bandai Namco, kunnen kinderen mobiele games besturen met fysiek speelgoed. Zo kan gebruik worden gemaakt van een ruimteschip, katapult of toverstaf in samenwerking met een interactief bord.

De Japanse ontwikkelaar en uitgever Bandai Namco heeft een nieuw platform aangekondigd, genaamd Tori. Het platform is ontwikkeld in samenwerking met het augmented reality-bedrijf ISKN en combineert fysiek speelgoed met mobiele games voor Android en iOS.

Tori wordt omschreven als een leuke, creatieve en fantasierijke ervaring voor families met kinderen van zes tot twaalf jaar. Met behulp van de unieke Mirror Play-technologie in het interactieve bord kunnen spelers speelgoed gebruiken om mobiele spellen te besturen en hier interactie mee te hebben. Zo wordt gebruik gemaakt van een bijgeleverd katapult-, toverstaf- of ruimteschipspeeltje in een van de vier games die op lancering van het platform beschikbaar zijn.

Het Explorer-pakket van Tori kan nu worden gereserveerd en kost 169 dollar. Het pakket bestaat naast het interactieve bord en de drie speeltjes ook uit een extra Power Bar, een Creative Book, USB-kabel en een aantal do-it-yourself-pakketten om een eigen ruimteschip te ontwerpen. Tori is vanaf 2 oktober verkrijgbaar, maar het is niet bekend of het platform ook in Nederland wordt verkocht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou