Nieuws
Sombra

Nieuw Overwatch-personage dit weekend mogelijk gelekt

Ontmoet Sombra

Geschreven door Michel Musters op

Dit weekend is mogelijk het nieuwe Overwatch-personage Sombra gelekt.

Op diverse websites als Imgur en DeviantArt werd dit weekend artwork geplaatst van een personage genaamd Sombra, "een van de beste hackers ter wereld". Volgens de anonieme bron komt de foto van een interne website van Blizzard, al is de originele bron waar de foto op te zien was inmiddels al verwijderd.

Mocht Sombra echt een nieuw personage in Overwatch zijn, dan is er ook wat extra informatie beschikbaar. Zo zou ze samengewerkt hebben met de Mexicaanse Los Muertos-gang, tot ze ongewilde aandacht kreeg en moest vluchten. Later werd ze aangenomen door de Talon-organisatie, waar ook Overwatch-personages Reaper en Widowmaker voor werken. Ze lijkt een machinegeweer en speciale handschoenen te hebben.


Uit de lek blijkt ook dat Overwatch mogelijk een nieuwe gameplaymodus krijgt, waarin spelers een kasteel moeten verdedigen tegen "Zomnics en Dr. Junkenstein's slechte vrienden". Dr. Junkenstein refereert mogelijk naar een door Frankenstein geïnspireerde versie van Junkrat. Dat lijkt ook samen te hangen met een eerdere lek op Xbox One, waarbij spelers 'Halloween loot boxes' in de Xbox Store zagen.

Het was al bekend dat Blizzard aan meer heroes voor Overwatch werkt. Sombra is vooralsnog echter niet officieel aangekondigd.

Sombra

Dit artikel delen:

Lees meer

Vissen en vechten in Final Fantasy 15 EVE: Valkyrie klaar voor de PlayStation VR-lancering
0

Reacties op: Nieuw Overwatch-personage dit weekend mogelijk gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.