Nieuw logo van Dragon Age onthuld

Nieuw logo van Dragon Age onthuld

Bioware heeft het nieuwe logo van de Dragon Age-franchise onthuld.

Dat deed het bedrijf op Twitter. Er werd artwork getoond van Dragon Age 4 (al is de naam van de game nog niet officieel bekend), en daarop valt het nieuwe logo van de franchise te zien. Deze is dikker vergeleken met het oorspronkelijke logo.

In de tweet bevestigt Bioware ook dat men een "speciale blik" op Dragon Age 4 krijgt tijdens The Game Awards later deze week. Vorige week kondigde uitgever Electronic Arts dit al aan. Wat er precies onder deze speciale blik valt is niet bekend. Twee jaar geleden tijdens The Game Awards werd alleen een korte teaser getoond en afgelopen zomer kwam er wat artwork voorbij. De game komt volgens EA niet voor 2022 uit.

The Game Awards worden in de nacht van 10 op 11 december uitgezonden. Naast dat er awards worden uitgedeeld aan diverse games en ontwikkelaars, worden er nieuwe games aangekondigd en trailers van aankomende games en nieuwe content getoond.

Dragon Age

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk gaan ze geen domme screenshots laten zien.

0
test

Wordt hopelijk voor mij het hoogte punt(je) van de show. Een mooie comeback mogelijkheid voor BioWare.

0
test

@xeros Ik hoop t ook, maar ben er ook bang voor. Ik hoop dat Bioware zoveel mogelijk de vrije hand heeft gekregen zonder veel bemoeien van EA. Maar de recentelijke leegloop bij Bioware voorspelt weinig goeds.

0

Aanbevolen voor jou