Nieuw geheim in originele Punch-Out!! ontdekt na 29 jaar | Gamer.nl

Nieuw geheim in originele Punch-Out!! ontdekt na 29 jaar | Gamer.nl

Een gebruiker op href="https://www.reddit.com/r/gaming/comments/4dybvk/i_think_i_discovered_a_new_easter_egg_in_mike/">Reddit </a>heeft een nieuw geheim ontdekt in Mike Tyson’s Punch-Out!! voor de NES. Met het gevonden trucje kunnen twee tegenstanders gemakkelijk worden verslagen.</p>

In het tweede gevecht met Piston Honda kunnen spelers op een bepaald ogenblik een klap uitdelen om de vijand in één keer op de grond te krijgen. Voorheen was het onduidelijk wanneer de knop moest worden ingedrukt. Nu is bekend dat er in de achtergrond een mannetje met een baard is die bijna volledig stilstaat. Op een gegeven moment duikt hij kort naar beneden. Dit is wanneer de speler moet toeslaan. Als het trucje succesvol is uitgevoerd ligt de vijand met één klap op de grond.

Dezelfde truc is te gebruiken in het tweede gevecht met Bald Bull, een andere tegenstander in de game. In het eerste gevecht met Bald Bull flitst een camera als hint om toe te slaan. Dit werd in een interview met de ontwikkelaars onthuld door de wijlen Satoru Iwata.

Mike Tyson’s Punch-Out!! is verschenen op de originele Nintendo en later als Virtual Console-titel op Wii, Nintendo 3DS en Wii U.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou