Nieuw Doom 2-level haalt meer dan 25.000 euro op voor Oekraïne

Nieuw Doom 2-level haalt meer dan 25.000 euro op voor Oekraïne

Het nieuwe Doom 2-level dat John Romero heeft gemaakt heeft tot dusver meer dan 25.000 euro opgeleverd voor Oekraïne.

Vorige week bracht Romero, een van de hoofdontwikkelaars van de oorspronkelijke Doom-games, een compleet nieuw level voor Doom 2 uit. Hij kondigde toen aan dat alle opbrengsten naar het Rode Kruis en de UN Central Emergency Response Funds zouden gaan, die zich inzetten voor de inwoners van Oekraïne tijdens de Russische invasie.

Nu is dus duidelijk dat er bij elkaar al meer dan 25.000 euro is opgehaald. Al het opgehaalde geld gaat in zijn totaliteit naar bovenstaande organisaties. Het level kan nog altijd worden gekocht voor 5 euro. Mensen hebben wel een oorspronkelijke versie van Doom 2 en een moderne overzetting nodig.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Niet heel hoog eigenlijk, maar aan de andere kant is het niet meer dan 1 level wat het niveau "wel ok" haalt. Lekker verticaal en zoals Romero altijd weet te bereiken looped het level meerdere keren door zichzelf heen, maar voor veteranen niet heel erg uitdagend. Je kunt ruiken waar de traps zitten, de (paar) secrets hebben vrij duidelijke tells... Het had een demo level van Sigil 2 kunnen zijn wat meer gemaakt was voor deathmatch doeleinden. Sterker, ik vermoed dat het dit ook is. Als je 25k kunt ophalen met een enkel leveltje, kun je eens nagaan wat bereikt had kunnen worden als Sigil 2 al klaar was :(

0

Aanbevolen voor jou