Nieuw deel in Silent Hill-reeks aangekondigd | Gamer.nl

Nieuw deel in Silent Hill-reeks aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel begint wanneer een bus met gevangenen van de weg afrijdt. Eén van de gevangenen is Murphy Pendleton, de hoofdrolspeler in dit nieuwe deel, en hij belandt na een voettocht door het bos in het dorpje Silent Hill. Pendleton zal daar moeten zien te overleven door alledaagse voorwerpen als wapens te gebruiken om angstaanjagende wezens te verslaan en door puzzels op te lo en.

Met dit nieuwe deel brengt Konami de Silent Hill reeks weer terug naar de oorsprong. De psychologische horror waar de reeks zo bekend om is, zou voorop moeten staan. Naast het hoofdverhaal kent de nieuwe Silent Hill ook verschillende subquests die niet verplicht zijn, maar wel verdieping bieden. Het spel wordt ontwikkeld door Vatra Games, een Tsjechische studio opgericht door ex-medewerkers van 2K Czech.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou