Nieuw Pokémon Trading Card-bordspel aangekondigd

Nieuw Pokémon Trading Card-bordspel aangekondigd

Er gaat een nieuw bordspel uitkomen gebaseerd op de Pokémon Trading Card Game. Dat heeft The Pokémon Company bekendgemaakt.

Het spel heet Pokémon Trading Card Game Battle Academy en komt volgende maand wereldwijd uit. Het bordspel is gebaseerd op de populaire Pokémon Trading Card Game. Volgens The Pokémon Company is het bordspel "familie-entertainment, waarbij strategische Pokémon TCG-gameplay wordt gecombineerd met een klassieke, eenvoudig te leren game-ervaring voor gezinnen". Het spel bevat 60 card-decks, handleidingen, accessoires en een codekaart die gebruikt kan worden voor TGC Online.

In een persbericht zegt het hoofd van marketing J.C. Smith het volgende over het bordspel: “Battle Academy is ontworpen om gemakkelijk te leren en leuk is om te spelen voor alle soorten trainers, inclusief kinderen en ouders die mogelijk nieuw zijn in met Pokémon TCG. Pokémon heeft een uniek vermogen om mensen bij elkaar te brengen, en we kijken ernaar uit om families te zien genieten van Battle Academy tijdens hun volgende gameavond, aangezien ouders een band met hun kinderen krijgen over een van hun favoriete entertainmentmerken en Pokémon TCG-kaarten.

Pokémon Trading Card Game Battle Academy komt 31 juli wereldwijd uit bij verschillende retailers.

Pokémon Trading Card Game Battle Arena

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen season pass?

0

Aanbevolen voor jou