Nieuw Apex Legends-personage Forge onthuld

Nieuw Apex Legends-personage Forge onthuld

Respawn Entertainment heeft het nieuwe Apex Legends-personage Forge onthuld.

Het bedrijf heeft diverse veranderingen voor het aankomende vierde seizoen van de battle royale-game in kaart gebracht, en één daarvan is het personage Forge. De vijfvoudig Hyperfighting Federation-kampioen is de eerste Legend die een fictionele sponsor heeft in de vorm van Hammond Robotics. Qua gameplay is er nog weinig over Forge bekend, maar hij zou vooral van dichtbij veel schade kunnen bewerkstelligen met zijn metalen linkerarm.

Waar in seizoen 2 de Kings Canyon-map van veel veranderingen werd voorzien, moet dat in seizoen 4 bij World's Edge gebeuren. Ook komt de Sentinel naar de game, een sluipschuttergeweer die erg krachtig moet voelen.

Verder worden er veranderingen in de Ranked-modus verwacht. Zo wordt Apex Predator vervangen voor een nieuwe Master Tier waar alle mensen met meer dan 10.000 RP terecht kunnen. Apex Predator wordt een nieuwe elite rank voor de vijfhonderd beste spelers per platform. Ranked wordt in twee helften gesplitst tijdens de battle pas van seizoen 4. Elke helft bevat een rank reset en vindt plaats op verschillende locaties. Van 3 februari tot 23 maart wordt er gevochten op World's Edge, en van 24 maart tot 5 mei op Kings Canyon.

Meer details over het vierde seizoen van Apex Legends en het nieuwe personage volgen op de lancering op 4 februari.

Apex Legends
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat cool! Van alle spellen die ik had voorgenomen te spelen is tijd ingeleverd omdat er zoveel fijne tijd en toffe avonturen in Apex Legends is gegaan! Ik kijk er naar uit, naar dit karakter!

0

Aanbevolen voor jou