Nieuws
Apex Legends

Nieuw Apex Legends-personage Forge onthuld

Ook andere details rondom seizoen 4 bekendgemaakt

Geschreven door Michel Musters op
Respawn Entertainment heeft het nieuwe Apex Legends-personage Forge onthuld.

Het bedrijf heeft diverse veranderingen voor het aankomende vierde seizoen van de battle royale-game in kaart gebracht, en één daarvan is het personage Forge. De vijfvoudig Hyperfighting Federation-kampioen is de eerste Legend die een fictionele sponsor heeft in de vorm van Hammond Robotics. Qua gameplay is er nog weinig over Forge bekend, maar hij zou vooral van dichtbij veel schade kunnen bewerkstelligen met zijn metalen linkerarm.

Waar in seizoen 2 de Kings Canyon-map van veel veranderingen werd voorzien, moet dat in seizoen 4 bij World's Edge gebeuren. Ook komt de Sentinel naar de game, een sluipschuttergeweer die erg krachtig moet voelen.

Verder worden er veranderingen in de Ranked-modus verwacht. Zo wordt Apex Predator vervangen voor een nieuwe Master Tier waar alle mensen met meer dan 10.000 RP terecht kunnen. Apex Predator wordt een nieuwe elite rank voor de vijfhonderd beste spelers per platform. Ranked wordt in twee helften gesplitst tijdens de battle pas van seizoen 4. Elke helft bevat een rank reset en vindt plaats op verschillende locaties. Van 3 februari tot 23 maart wordt er gevochten op World's Edge, en van 24 maart tot 5 mei op Kings Canyon.

Meer details over het vierde seizoen van Apex Legends en het nieuwe personage volgen op de lancering op 4 februari.

Apex Legends

Dit artikel delen:

Lees meer

Disco Elysium-update voegt hardcore modus toe Stardew Valley is meer dan tien miljoen keer verkocht
1

Reacties op: Nieuw Apex Legends-personage Forge onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Srebseig

    • 28 januari 2020 08:47
    Wat cool! Van alle spellen die ik had voorgenomen te spelen is tijd ingeleverd omdat er zoveel fijne tijd en toffe avonturen in Apex Legends is gegaan! Ik kijk er naar uit, naar dit karakter!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.