NieR Reincarnation verschijnt 28 juli in het westen

NieR Reincarnation verschijnt 28 juli in het westen

De eerste mobiele game in de NieR-franchise is onderweg naar het westen. NieR Reincarnation was voorheen enkel in Japan beschikbaar.

NieR Reincarnation verscheen 18 februari 2021 in Japan als de eerste mobiele NieR-game. Een westerse release was al eerder aangekondigd, maar Square Enix had nog geen datum genoemd. Dat hebben ze nu gedaan in een bericht op hun website, waarin ze melden dat NieR Reincarnation 28 juli in de App Store en Google Play Store verschijnt.

NieR Reincarnation is een mobiele game waarin spelers aan de slag gaan met een naamloze protagonist, die samen met een spook genaamd Mama zich een weg moet banen door de Cages. Hier is turn-based combat voor nodig, waar tactische vaardigheden voor nodig zijn. Regisseur Yoko Taro van NieR Reincarnation geeft aan dat het verhaal verbonden wordt met de vorige NieR-games en dat er na release nog updates aan het verhaal worden toegevoegd.

Ook deelde Square Enix een nieuwe video op YouTube met de Opening Cinematic van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het proberen tegen te houden van deze berichten is symptoombestrijding, je moet zorgen dat er geen account aangemaakt kan worden. Gebruik reCaptcha bij het registreren.

0
test

@Ziminar Wordt aan gewerkt, thanks!

0

@MonsterCrab goed om te horen!

0

Aanbevolen voor jou