Nier-bedenker hint mogelijk naar aankondiging dit jaar

Nier-bedenker hint mogelijk naar aankondiging dit jaar

Yoko Taro, de regisseur van de Nier-games, hint mogelijk naar een aankondiging dit jaar.

Taro deelde op Twitter artwork met daarop het jaartal 2023 afgebeeld. Ook is een silhouet van een soort konijn te zien. Het is overigens ook het Chinese jaar van het konijn. Hoewel dit op zichzelf niet zoveel hoeft te betekenen, menen veel fans dat het om een hint gaat van een aankondiging dit jaar.

Taro is niet alleen bekend van de Nier-games, de excentrieke ontwikkelaar die publiekelijk altijd een masker op heeft is ook bekend van franchises als Drakengard. De laatste jaren brengt hij echter vooral nieuwe delen in de Voice of Cards-reeks uit. 

De Nier-games blijven, vooral dankzij de release van vervolg Nier Automata, echter zijn bekendste wapenfeit. Op 7 januari komt een anime gebaseerd op Nier uit in Japan. De anime moet ook naar andere regio's komen, maar wanneer is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zat er in Nier ook niet een character met een groot rond hoofd en zulke "spook oogjes"? Misschien heeft het daarmee te maken, en dan zijn die oren een soort 2? Zelf nooit gespeeld maar dat is waar ik aan denk.

0
test

@-JK- Klopt Emiel is zijn naam. Zou misschien kunnen wat je zegt, afbeelding zegt nog niet zo heel veel. Ik hoop nog steeds op een vervolg op Nier Automata. Wat een game was dat zeg. Staat in mijn persoonlijke top 5.

0

Aanbevolen voor jou