Nier: Automata en Ghostrunner komen vandaag naar PlayStation Now

Nier: Automata en Ghostrunner komen vandaag naar PlayStation Now

Vandaag verschijnen er drie games op PlayStation Now, waaronder Nier: Automata en Ghostrunner.

Dat heeft Sony aangekondigd. Nier: Automata is het vervolg op cultgame Nier - dat eerder dit jaar een remaster ontving in de vorm van Nier Replicant - en ontving bij verschijning positieve kritieken. De game is ontwikkeld door PlatinumGames, de Japanse ontwikkelaar achter Bayonetta, Metal Gear Rising: Revengeance en The Wonderful 101. De game blijft tot 1 november op PlayStation Now staan.

In Ghostrunner kruipen spelers in de huid van een cyberkrijger in een futuristische wereld. Daarnaast kan men ook cyberspace verkennen. Na een wereldwijde natuurramp wonen overgebleven mensen in een toren gebouwd door de Architect. De wereld wordt geregeerd door de Keymaster. Spelers proberen de top van de toren te bereiken om achter de geheimen van deze samenleving te komen. Eerder dit jaar werd al een vervolg aangekondigd.

Tot slot verschijnt vandaag ook Undertale op PlayStation Now. In de geprezen rpg komt een kind terecht in de Underground, een vreemde wereld onder de oppervlakte van de aarde. Hierna volgt een bizar avontuur dat geïnspireerd is door cultklassiekers als Earthbound.

PlayStation Now maakt gebruikt van cloud gaming om iedere maand nieuwe games te leveren aan de gebruiker. Dit systeem zorgt ervoor dat spelers honderden PS4, PS3 en PS2-games kunnen streamen op hun PlayStation 4, PlayStation 5 of pc. Ook kunnen zij ruim driehonderd PlayStation 4-games downloaden op hun console. De service kost 10 euro per maand, al is er ook een jaarabonnement beschikbaar waarmee gebruikers geld besparen.

PlayStation Now

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou