Nick Offerman speelt Bill in The Last of Us-serie

Nick Offerman speelt Bill in The Last of Us-serie

Acteur Nick Offerman speelt de rol van Bill in de aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us.

Begin deze week kwam al naar buiten dat Offerman, die vooral bekend is om zijn rol als Ron Swanson in de comedyserie Parks and Recreation, in de serie gaat spelen. Dat maakte medeacteur Murray Bartlett bekend. Toen was echter nog niet bekend welke rol Swanson zou gaan spelen.

Inmiddels heeft Naughty Dog zelf bevestigd dat Offerman inderdaad een rol in de serie speelt, en dat hij de rol van Bill op zich neemt. Bill zit ook in de eerste game en is een overlever die Joel en Ellie op hun reis tegenkomen. Acteur Con O’Neill - bekend van de miniserie Chernobyl - zou de rol eerst op zich nemen, maar dat kwam niet meer uit.

De HBO-serie gebaseerd op The Last of Us volgt het oorspronkelijke verhaal van de eerste game. Naast Pedro Pascal (Joel) en Bella Ramsey (Ellie) spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie. The Last of Us bestaat uit tien afleveringen, waarvan Neil Druckmann er één regisseert. Chernobyl-maker Craig Mazin heeft daarnaast het script geschreven. Het is niet bekend wanneer de serie in première gaat.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Zeker, ik vond hem echt uitstekend in the Founder bijvoorbeeld.

0

Wel erg benieuwd nu naar de serie. Heb een nieuwe "zombie" serie nodig want The Walking Dead is bijna afgelopen en lang niet zo goed meer :')

0

Aanbevolen voor jou