Niantic voegt meer pokémon toe aan Pokémon Go | Gamer.nl

Niantic voegt meer pokémon toe aan Pokémon Go | Gamer.nl

Ontwikkelaar Niantic heeft met een update voor zijn augmentedrealityspel Pokémon Go meer pokémon toegevoegd aan het spel.

Dat laat de ontwikkelaar weten op zijn blog. Twee van de nieuwe pokémon zijn Pichu, die uiteindelijk in Pikachu evolueert, en Togepi. Beide pokémon zijn alleen te krijgen door eieren uit te broeden in het spel.

Niantic zegt dat er nog meer pokémon uit de tweede generatie (uit bijbehorende spellen Goud en Zilver) te verkrijgen zijn. Zo ontdekten gebruikers van Reddit-forum The Silph Road al dat andere babypokémon als Cleffa, Iglybuff en Elekid nu ook uit eieren komen. De komende maanden moeten nog meer nieuwe pokémon te vinden zijn.

Daarnaast is tot 29 december een speciale kerstversie van Pikachu te vangen. Het beestje heeft dan een kerstmuts op, die hij zelfs houdt als hij evolueert naar Raichu.

Populair

Pokémon Go werd afgelopen zomer gelanceerd en groeide met meer dan een half miljard downloads uit tot een van de succesvolste smartphonegames tot dusver. Naar verluidt leverde het de ontwikkelaar Niantic Labs zo’n 600 miljoen dollar op in de eerste negentig dagen na de lancering in juli.

De populariteit is echter tanende. Om gebruikers een reden te geven om te blijven spelen, kwamen de ontwikkelaars bijvoorbeeld al met bonu en voor mensen die dagelijks een pokémon vangen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou