Nieuws
Mewtwo

Niantic past binnenkort Pokémon Go Legendary Raids aan

En Shiny Sableye aangetroffen

Geschreven door Eline Oosterloo op
Niantic laat weten dat het werkt aan verbeteringen in Pokémon Go rondom Legendary Raids.

In augustus kwam Mewtwo naar Europa, die te vangen is in speciale Exclusive Raid Battles. Spelers kunnen alleen deelnemen wanneer zij recent een Raid Battle hebben voltooid en op willekeurige basis uitgenodigd worden voor deze Mewtwo Raids.

Vrijwel direct kwam veel kritiek vanuit de Pokémon Go-community over de oneerlijke en omslachtige gameplay die deze exclusieve Raid Battles met zich meebrengt.

Weken later post Niantic een tweet waarin het alle Pokémon Go-spelers bedankt voor hun feedback en belooft verbeteringen te doen aan het huidige systeem rondom de uitnodigingen van de Exclusive Raid Battles.

Daarbij is ook het Halloween-evenement van Pokémon Go van start gegaan. Niet alleen zijn verschillende pokémon uit generatie drie verkrijgbaar tijdens tot 2 november, maar worden in deze periode ook alle verdiende candy verdubbeld.

Verschillende spelers hebben al aangegeven een Shiny Sableye te hebben uit een eitje te hebben gekregen. Niantic heeft niets bekendgemaakt over de komst van nieuwe Shiny pokémon, waardoor het de vraag is er dan ook een kleine kans (0,3%) is op andere Shiny wezens tijdens het Pokémon Go Halloween-evenement.

Pokemon Go

Dit artikel delen:

Lees meer

2K werkt wellicht aan nieuwe Bioshock-game De beste gamedeals van de week
0

Reacties op: Niantic past binnenkort Pokémon Go Legendary Raids aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.