Niantic neemt legendarische Pokémon weg bij spelers | Gamer.nl

Niantic neemt legendarische Pokémon weg bij spelers | Gamer.nl

Niantic heeft legendarische pokémon, die op onduidelijke manier in de handen van spelers zijn terechtgekomen, weer weggenomen.

Na ophef ontstaan na de meest recente Pokémon Go-update, beloofde Niantic om beter te communiceren met zijn fans over nieuwe ontwikkelingen. Vandaag komt de ontwikkelaar met een nieuwe update op de officiële Facebook-pagina van Pokémon Go.

Met het bericht reageert Niantic op recent ontstane geruchten over de legendarische pokémon Articuno, die om onverklaarbare redenen in de handen van sommige spelers is gekomen. Niantic bevestigt de geruchten en meldt daarbij dat de pokémon inmiddels weer zijn verwijderd uit de collectie van spelers. Het is onduidelijk of de pokémon in het wild zijn gevangen of bijvoorbeeld via een hack zijn bemachtigd.

Ook over de Battery Saver-modus, die na de laatste update was verdwenen op iOS-apparaten, deed Niantic een uitspraak.

"Jullie feedback over het verwijderen van de Battery Saver-modus op iOS-apparaten was luid en duidelijk", luidt het bericht. "We hebben deze functie verwijderd omdat veel gebruikers bugs ondervonden, maar we zijn er vrij zeker van dat er een oplo ing komt in de komende dagen".

Tot slot meldt Niantic dat het bedrijf hard werkt aan oplo ingen voor bugs en nieuwe functies voor de game, maar dat de focus momenteel ligt op het uitrollen van de app in alle landen.

egg
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou