Niantic bevestigt legendarische Pokémon en meer voor Pokémon Go | Gamer.nl

Niantic bevestigt legendarische Pokémon en meer voor Pokémon Go | Gamer.nl

In een href="https://oglobo.globo.com/sociedade/tecnologia/prefeito-do-rio-entrou-em-contato-para-que-pokemon-go-estivesse-ativo-nas-olimpiadas-conta-executivo-da-niantic-21401148">interview </a>met de Braziliaanse krant O Globo heeft vicepresident van Niantic, Mathieu de Fayet, bevestigd dat er deze zomer legendarische Pokémon naar Pokémon Go komen. Eerder <a href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/pokemon-go-ontwikkelaar-deze-zomer-wordt-legendarisch/">hintte </a>de ontwikkelaar hiernaar.

Naast legendarische Pokémon kunnen we binnenkort ook gevechten tu en meerdere spelers verwachten. Volgens de Fayet was het de bedoeling dat sommige functies al eerder aan de game werden toegevoegd, maar dat het door de populariteit niet mogelijk was.

De Fayet gaf ook aan dat de teamkeuze die spelers aan het begin van de game maken ook meer waarde krijgt. Sociale interacties worden belangrijker en het duurt ook niet lang meer voor spelers het gevecht aan kunnen gaan met mensen die ze onderweg tegenkomen.

Wanneer de andere features, zoals gevechten tegen andere spelers, worden toegevoegd is nog onbekend.

Pokémon Go is beschikbaar voor iOS en Android.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou