Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered gelekt

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered gelekt

Het bestaan van Bandai Namco's Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered is uitgelekt.

De game moest waarschijnlijk ergens tijdens E3 aangekondigd worden, maar het bestaan is nu al bekend. De game werd gelekt op het ResetEra-forum, al werd het topic kort daarna weer verwijderd. Daarna plaatste Direct-Feed Games een tweet online met het logo en artwork.

De remake van game komt op een nog onbekende datum naar PlayStation 4 en pc. Het origineel - dus niet de remake - komt daarnaast ook naar Switch.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch verscheen in 2013 op PlayStation 3. De rpg is ontwikkeld door Level-5 en valt vooral op dankzij de kleurrijke graphics die ontwikkeld zijn door de beroemde animatiestudio Studio Ghibli. In 2018 verscheen een vervolg genaamd Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Blij dat ik hem niet op PS3 heb gespeeld, was het wachten waard!

0

@Quintex precies!

0
test

@Quintex Mijn ps3 was tussentijds kapot gegaan toen ik hem was gaan spelen... Dus nu dat het blijkt dat hij ook voor de pc komt, wacht ik nog wel even :P

0
test

Gewoon keihard weer remake en remastered door elkaar gebruiken als dezelfde betekenis he. Hoe vaak moet dit nog uitgelegd worden gamer.nl?

0

@darkmanwls Dan heb je er als gamejournalist inderdaad weinig kaas van gegeten. Het is nu dus ook gewoon niet duidelijk wat het nou is. Zal wel remaster zijn, maar toch.

0
test

@Cocabeer Aangezien het een game was uit de zeer late periode van de vorige generatie denk ik inderdaad remaster, ook omdat de titel gewoon zegt "remastered" zoveel valt er niet aan te verbeteren grafisch.

0

Aanbevolen voor jou