Ni No Kuni-reeks komt naar Xbox en Game Pass

Ni No Kuni-reeks komt naar Xbox en Game Pass

De Ni No Kuni-games verschijnen op Xbox-consoles en Game Pass.

Dat hebben Bandai Namco en Level 5 aangekondigd tijdens Microsofts Tokyo Game Show-livestream. Een remaster van het eerste deel in de rpg-reeks, Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, is vanaf vandaag beschikbaar op Xbox Series X en S, Xbox One en Xbox Game Pass. Het vervolg moet ergens in 2023 uitkomen op Xbox en Game Pass.

De Ni No Kuni-games worden vooral geprezen om hun graphics en animatiewerk, waardoor de spellen ogen als Japanse animatiefilms. Qua vormgeving worden de spellen vaak vergeleken met het werk van de legendarische Japanse animatiestudio Studio Ghibli. Dat is niet zo gek, aangezien die studio Level 5 een handje heeft geholpen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fantastische game. Echt enorm van genoten. Nu via de GP nog maar een keertje spelen. Het tweede deel vond ik persoonlijk een stukje minder. Maar ook die volgend jaar nog eens opstarten

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@rvg1983 ben toch wel erg benieuwd naar de game. Ik heb echter ook een switch. Even los van t prijstechnische argument. Waarop zou deze game leuker te spelen zijn. Handheld op de switch oled of op een scherm op mn xsx?

0
test

@Frezzle handheld OLED natuurlijk! Dat kies ik in ieder geval voor, ook al staat er bij mij ook een series S. Ik heb deel 1 voor 10 € ofzo digitaal I de eShop gekocht. Deel twee bijna gelijk bij release op de Switch. Deel een was echt een parel, deel twee ligt nog in mijn backlog.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Op Steam was(/is(?)) Die in de aanbieding voir 9,99.

0

Aanbevolen voor jou