Nieuws
NHL

NHL 21 verschijnt maand later dan gebruikelijk

Niet ontwikkeld voor next-gen

Geschreven door Jacco Peek op
Ijshockeygame NHL 21 verschijnt in oktober, een maand later dan gebruikelijk. Dat laat Electronic Arts onder andere weten in een ontwikkelupdate.

"Om de meestgestelde vraag meteen te beantwoorden, NHL 21 lanceert dit jaar iets later: in oktober in plaats van de gebruikelijke maand september", zegt de ontwikkelaar. "Dit jaar zat vol met uitzonderlijke omstandigheden en we moesten grote aanpassingen maken om de game thuis te ontwikkelen. Deze transitie was erg succesvol en we zijn blij om te melden dat de game op schema ligt voor onze originele visie."

EA meldt dat NHL 21 in augustus voor het eerst wordt getoond. Vermoedelijk is dat tijdens de digitale versie van Gamescom, dat van 27 tot 30 augustus plaatsvindt. Ook vertelt de ontwikkelaar dat NHL 21 niet gemaakt is met de next-gen consoles in het achterhoofd en dus geen update of next-gen-versie krijgt. De game is wel speelbaar dankzij backwards compatibility.

Ook Fifa 21 verschijnt dit jaar een maand later, namelijk op 9 oktober in plaats van september. Een precieze releasedatum voor NHL 21 is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Indie-platformer Sakuna: Of Rice and Ruin verschijnt op 20 november Voorspel: The Last of Us: Part 2 is op z'n best als de kleren uitgaan
1

Reacties op: NHL 21 verschijnt maand later dan gebruikelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Floks

    • 21 juli 2020 13:45
    Kijk er wel naar uit, is alweer 2 jaartjes geleden voor mij. Want ieder jaar fifia is ook niks, mooie afwisseling.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.