NGP loopt misschien vertraging op door tsunami | Gamer.nl

NGP loopt misschien vertraging op door tsunami | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het kan de druppel zijn waardoor we moeten zeggen 'mi chien kunnen we hem slechts op één markt uitbrengen tegen het einde van dit jaar'", zei Tretton in een interview met Bloomberg. Welke markt dit dan zou zijn, zegt hij niet. In het verleden zijn Sony-spelcomputers altijd als eerste uitgebracht in Japan. Door de vertragingen die Japanse gamemakers echter ondervinden door de gebeurteni en in hun land, is het wellicht mogelijk dat de NGP als eerste in de Verenigde Staten wordt uitgebracht.

Volgens Edward Woo, analist bij Wedbush Morgan, kan dit Sony's kans op succes verkleinen. "Het legt de lat hoger van de competitieve problemen die Sony moet zien te overkomen. Zoals het nu staat, komt de NGP al bijna acht maanden na de [Nintendo 3DS] uit; een vertraging zou daar een jaar van kunnen maken, wanneer de iPad 3 wellicht ook uitkomt."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou