NGP krijgt mogelijk Vita als officiële naam | Gamer.nl

NGP krijgt mogelijk Vita als officiële naam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op 20 april, lang voordat de geruchten over de naam Vita de ronde deden, zijn er een tweetal domeinnamen met deze naam geregistreerd: PSVita.com en PlayStationVita.com. Het is echter niet bewezen dat Sony achter deze domeinregistraties zit. Op zijn ontwikkelaarsnetwerk heeft Sony wel de domeinnaam Vita.scedev.net aangemaakt.

Deze berichten volgen op recente geruchten van Mega Rock Blog. De eigenaar van dit blog, Hugo Miramontes, zou van een anonieme bron hebben vernomen dat de NGP Vita gaat heten. Kort na de onthulling verwijderde hij zijn hele blog en kwam hij op diezelfde plek met een statement waarin hij spijt betuigd: "Dit moet een van de stomste dingen zijn die ik ooit heb gedaan. Ik weet niet wat ik dacht. Het spijt me, echt." Website RipTen beweert ook te hebben vernomen dat het apparaat Vita gaat heten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou