NGP-games tegelijk in winkel en digitaal | Gamer.nl

NGP-games tegelijk in winkel en digitaal | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

House legt uit dat iedere game die in de winkel te koop zal zijn, ook gedownload kan worden. Andersom is dat niet per se het geval. Digitale games brengen minder financiële risico's met zich mee, omdat uitgevers geen fysieke voorraden van hun games hoeven aan te leggen. House denkt dat ontwikkelaar hierdoor meer creatieve risico's kunnen nemen.

"Ik zou graag een hiërarchie van verschillende games van verschillende groottes zien", vertelt House. "Dus aan het ene uiteinde heb je deze grote waardevolle games, die grotendeels in de winkel gekocht kunnen worden, omdat dat de makkelijkste manier is om ze te verkrijgen. En dan is er nog een kans voor de alleen digitaal beschikbare games, waar we mi chien meer experimenten zullen zien."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou