Next-gen versie Marvel's Avengers uitgesteld naar volgend jaar

Next-gen versie Marvel's Avengers uitgesteld naar volgend jaar

De next-gen versie van Marvel's Avengers is uitgesteld naar 2021.

Dat meldt ontwikkelaar Crystal Dynamics op de officiële website van Square Enix. De studio laat weten de vele enthousiaste spelers op prijs te stellen - Avengers was de bestverkochte game in de Verenigde Staten afgelopen maand - maar de PS5- en Xbox Series X- en S-versies van de game laten wel langer op zich wachten.

"Door deze pas volgend jaar uit te brengen, geven we ons team de tijd om een next-gen ervaring te leveren waarmee we tonen wat deze game precies behoort te zijn." Ook de komst van dlc-personages Kate Bishop en Hawkeye is verschoven naar volgend jaar. Precieze nieuwe data zijn er nog niet.

MARVEL AVENGERS

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien de volgende keer je game afmaken voordat je deze lanceert. Marvel's Avengers had zeker nog een jaar ontwikkeltijd nodig gehad voor lancering. Iemand noemde deze titel 'Marvel's Anthem' en hij had zeker gelijk. Zal me niet verbazen als deze game een stille dood vindt.

0
test

@Qinneth achjoh, deze game heeft de door de naam Avengers alleen al meer dan goed verkocht. Er zijn gewoon heel veel mensen die Avengers tof vinden (ik ook), maar ik zag direct dat deze game een beetje lomp op buttons drukken is en dan haak ik af. Had dit een nieuwe IP geweest met zelf bedachte heroes, dan was de game veel minder vaak verkocht.

0

Aanbevolen voor jou